Route

Routebeschrijving voor automobilisten

Komende vanuit de richting het Gooi en Utrecht, de Ring Amsterdam (A10) op en de afslag S109 (RAI) nemen. Bij de stoplichten linksaf (onder de ring A10 door) en bij de volgende stoplichten rechtsaf. Vervolgens bij de eerstvolgende stoplichten rechtsaf en de eerste afslag weer rechts (= Prinses Irenestraat). Na 150 m. is de hoofdingang (= niet de ingang ) aan de rechterzijde, weg vervolgen met bocht naar rechts, hier bevindt zich de D-vleugel (nr.17). Betaald parkeren van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 21.00, goedkoper is om te parkeren in de Beethovenstraat op P-15 (parkeren RAI)(maandag t/m vrijdag 09.00 - 19.00 ).
Komende vanuit de richting Den Haag, Haarlem en Zaandam de Ring Amsterdam op, de afslag S109 (RAI). Bij de stoplichten de middelste baan kiezen, deze loopt wat rechtsaf en meteen linksaf bij de stoplichten (tussen 2 grote hotels door). Bij de volgende stoplichten rechtsaf en de eerste afslag rechts (= Prinses Irenestraat). Na 150 m is de hoofdingang (= niet de ingang ) aan de rechterzijde, weg vervolgen met bocht naar rechts, hier bevindt zich de D-vleugel (nr.17) Betaald parkeren van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 21.00, goedkoper is om te parkeren in de Beethovenstraat op P-15 (parkeren RAI) maandag t/m vrijdag 09.00 - 19.00 ).

Routebeschrijving voor reizigers met openbaar vervoer

- Per trein tot station Amsterdam-Zuid/WTC. Via de hoofduitgang het station uit, langs het WTC de tweede straat rechts (= Prinses Irenestraat).
- Beethovenstraat oversteken en rechtdoor. Na 150 m is de hoofdingang (= niet de ingang !) aan de rechterzijde, weg vervolgen met bocht naar rechts, hier bevindt zich de D-vleugel (nr.17)
- Per sneltram lijn 50 of 51 tot station Amsterdam-Zuid/WTC. Verder zie bij: per trein.
- Per Tramlijn 5 tot halte Beethovenstraat/Prinses Irenestraat. Na het uitstappen richting Buitenveldert lopen (= richting viaduct). Bij de eerste kruising linksaf Prinses Irenestraat in. Na 150 m is de hoofdingang (= niet de ingang !) aan de rechterzijde, weg vervolgen met bocht naar rechts, hier bevindt zich de D vleugel (nr.17).